top of page
Robin Hood
Robin Hood
Robin Hood
Robin Hood
Robin Hood
Robin Hood
Robin Hood
Robin Hood
Robin Hood
Robin Hood

Merete M. Stuedal

Regissør og manusforfatter

Merete er fra Sandnes, bosatt i Oslo. Hun har en mastergrad i teatervitenskap fra Universitetet i Oslo, og en bachelorgrad i drama og teater fra NTNU. Merete har jobbet i SBUT siden 2008 og har regissert over 20 produksjoner for oss. Merete jobber freelance som regissør og dramatiker og har blant annet skrevet "Klimadrama" på oppdrag fra Norsk klimanettverk og regissert vandreforestillingen "Walking with Ibsen" for Ibsenmuseet. For tiden er hun ansatt som regissør for Kompaniet ved Nesodden Teaterfabrikk. 

Lisa Smith Walaas

Regissør, musikalsk ansvarlig, komponist og manusforfatter

Lisa Smith Walaas er fra Oslo. Hun har en bachelorgrad i musikkvitenskap og en mastergrad i sosiologi fra Universitetet i Oslo. Ellers jobber Lisa som dirigent for flere kor, hun har turnert som utøvende musiker for Den Kulturelle Skolesekken og gjør freelanceoppdrag som skuespiller, regissør, dramatiker og komponist. Hun har vært ansatt som teaterinstruktør og musikalsk ansvarlig i SBUT siden 2011, hvor hun har dramatisert og komponert forestillinger for oss siden 2013, og vært delaktig i over 15 produksjoner.

Didrik Hagberg

Produsent

Didrik Hagberg er fra Bærum, bosatt i Oslo. Han har en bachelor i teaterproduksjon og skuespillerfag fra Nord Universitet. Han er medlem og grunnlegger av teaterkompaniet Feil Teater, en frigruppe som produserer originale forestillinger, og turnerer over hele landet. I tillegg freelancer han både som skuespiller, produsent og instruktør. Sist Didrik var involvert med SBUT var det som medlem, og nå er han tilbake i rollen som produsent.

Dina Moen

Koreograf

Dina Moen kommer fra Ski. Hun har en bachelorgrad i samtidsdans fra Kunsthøgskolen i Oslo med påfølgende PPU (praktisk pedagogisk utdanning). Dina underviser ved Ballettskolen i Ski og arbeider ellers i det frie feltet, både som utøver og koreograf. Dina har jobbet med SBUT siden 2016.

Hazel Barstow

Scenograf

Hazel Barstow er scenograf og billedkunstner med base i Oslo. Hun har en mastergrad i scenografi fra Akademi for scenekunst i Fredrikstad, og i 2009 fullførte hun en bachelor i billedkunst fra The Arts University Bournemouth i England. Hazel jobber som scenograf for det frie scenekunstfeltet, performancekunstnere samt egne prosjekter. I hennes egne prosjekter skaper hun performancer, stedsspesifikke installasjoner og store figurer som hun spiller med. Nylig var hun scenograf for forestillingen PlatonPlatina som i løpet av 2019-2020 har spilt i Stockholm (SITE), Roma (MACRO) og Oslo (Sentralen).

Solveig Holthe Bygdnes

Kostymedesigner

Solveig Holthe Bygdnes (f. 1991) er kostymedesigner. Hun kommer fra Harstad og har gått bachelorprogrammet Kles- og Kostymedesign på Kunsthøgskolen i Oslo, der hun ble uteksaminert i 2016. Hun har jobbet som freelancer i TV og teater, og det siste året har hun hatt kostymedesign på to store oppsetninger ved Haugesund Teater. Tarzan er Solveigs første produksjon for SBUT.

Thale Kvam Olsen

Scenograf, kostymedesigner og illustratør

Thale er fra Trondheim, bosatt i Oslo. Hun har er utdannet kostymedesigner fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har jobbet for SBUT siden endt utdannelse i 2012. I løpet av våren 2017 har Thale har designet scenografi, kostymer og plakater til 13 produksjoner med Sandvika Barne- og ungdomsteater. Foruten jobben i SBUT jobber Thale i hovedsak med frie grupper innen teater og samtidsdans som blant annet spiller på scener som Black Box teater og Dansens Hus. Hun har også vært innom mer kjente scener som Det Norske Teatret, og har siden 2015 designet flere produksjoner ved Haugesund Teater.

Kaja Glenne Lund

Lysdesigner

Kaja Glenne Lund har jobbet med SBUT siden våren 2016. Hun har en bachelor i lysdesign fra Rose Bruford College i London, og har jobbet som freelance lysdesigner i Norge siden 2006. Utenom SBUT jobber hun som 50% ansatt som lysmester på Kunsthøyskolen i Oslo, og med andre frigrupper innenfor dans og teater.

Ståle Langhelle

Kapellmester, arrangør og repetitør

Ståle er klassisk skolert, men har lang erfaring med jazz og andre rytmiske sjangere. Han har blant annet opptrådt på Kongsberg jazzfestival, ved ulike oppsetninger på Chateau Neuf og vært huspianist på jammen ved Lincoln Pub. Han har utdannelse i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og har siden 2009 jobbet som pianolærer blant annet ved Sandvika musikkskole, Norsk musikkskole, Lørenskog private kulturskole og Frelsesarmeens kulturskole. Ståle har spilt piano på flere oppsetninger med Sandvika barne- og ungdomsteater og ble kapellmester i 2019.

Silje Karlsen

Musikkinnspilling

Silje er fra Steinkjer, bosatt i Oslo. Hun har en Bachelorgrad i musikk og låtskriving fra LIPA i Liverpool, pedagogikk fra Universitetet i Oslo, og studerer for tiden til en mastergrad i musikk og ensembleledelse ved Nord Universitet. Til daglig jobber Silje som musikklærer ved Engebråten Ungdomsskole, og freelancer som musiker, låtskriver og musikkpedagog. Hun har jobbet med musikkproduksjon for SBUT siden 2010, og har vært delaktig i 8 forestillinger. 

Please reload

bottom of page