En midtsommernattsdrøm
 

William Shakespeares verdensberømte forviklingskomedie.

Det gjelder å holde tunga rett i munnen når kjærligheten settes på prøve i Shakespeares verdensberømte forviklingskomedie.

Verdens mest kjente par, Hippolyta og Thesevs, skal gifte seg, og hele verdenspressen jager etter noe å lage overskrifter av. Og det med god grunn. For under en tilsynelatende perfekt overflate, lurer et aldri så lite kjærlighetsdrama.

Hippolyta vil arrangere dobbeltbryllup med datteren Hermia, og har selv valgt sin kommende svigersønn, kjekkasen Demetrius. Hermia på sin side har ingen planer om å gifte seg med Demetrius – hun har allerede en kjæreste, Lydia. Hermias venninne Helena, er derimot så inderlig forelsket i Demetrius at hun er villig til å ofre det meste for å vinne hans hjerte. Demetrius kunne ikke brydd seg mindre.

Hermia har nok med sin egen kjærlighetsfloke, og i håp om å fri seg fra både familie og journalister, rømmer hun og Lydia ut i skogen. Hippolyta, Demetrius og Helena jager etter, og før de vet ordet av det har de forvillet seg dypt inn i en skog som spiller etter helt andre regler hva kjærligheten angår, og alt blir snudd på hodet.

Lurer du på hvem som spiller når? Se cast-liste her.
Midtsommer plakat nett.jpg
Se bildene fra fjorårets juleforestilling

Ordet amatør 

stammer fra latin

og fransk, og betyr

en som elsker.

Vi spurte skuespillerne våre hvorfor de elsker å spille teater.

Se bilder fra tidligere produksjoner